Visie

Het fysieke lichaam, de geest, emoties en gedachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Spanning uit zich in het lichaam. Het lichaam biedt een prachtige ingang om de balans weer te herstellen. De massage-methodieken zijn gebaseerd op een gecombineerde kennis van de duizend jaren oude Thaise Yogamassage, Traditionele Chinese Geneeskunde, Massagemethodieken zoals onder andere deep tissue massage, triggerpoint-therapie, manuele lymfedrainage en kennis van de Westerse anatomie en pathologie.

Doel is het terugvinden van de energiebalans en zo te zorgen voor lichamelijk en geestelijk welbevinden. Hierbij wordt gekeken hoe de spanning zich in uw lichaam heeft vastgezet en werken we aan een goede doorbloeding en het opheffen van spierknopen en bewegingsbeperkingen. Ook bindweefselmassage bij cellulites (verklevingen in het bindweefsel) behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een behandeling die vergoed wordt door de zorgverzekering verwijs ik u naar www.zest4life.nl voor de voorwaarden. Bij een natuurgeneeskundig consult kijk ik op een holistische manier naar de klacht.

We benadrukken dat de behandeling geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg is, maar als aanvulling kan worden ingezet. Bij twijfel graag uw eigen arts/behandelaar contacteren.

Een ontspanningsmassage is ook mogelijk.